Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment!

Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment!


| Durch Heat Shieldings - Floris
Heat Shieldings is nu officieel distributeur van alle DEI-producten en biedt een breed scala aan warmte-isolerende oplossingen voor voertuigen en industriële toepassingen. Het volledige assortiment DEI-producten is beschikbaar in onze gebruiksvriendelijke webshop. Als een gewenst product niet zichtbaar is, zijn deze op aanvraag verkrijgbaar.

Heat Shieldings is Nu Officieel Verkooppunt van Design Engineering, Inc.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Heat Shieldings nu een officieel verkooppunt is geworden van Design Engineering, Inc. (DEI). Dit betekent dat alle DEI-producten nu beschikbaar zijn via Heat Shieldings.

Over Design Engineering, Inc. (DEI)

Design Engineering, Inc. is een marktleider in het ontwikkelen van hoogwaardige warmte- en geluidsisolerende producten. Met 25 jaar ervaring heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd in een breed scala van industrieën, waaronder luchtvaart, powersports, scheepvaart en spoorwegen. DEI werkt nauw samen met klanten om problemen te identificeren en op maat gemaakte oplossingen te bieden, van het ontwerpen van prototypes tot aan de volledige productie.

Waarom DEI?

Als bedrijf heeft DEI de klant altijd centraal gesteld in elke beslissing die zij maken. Ze streven ernaar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die aan de verwachtingen van hun klanten voldoen. Hun veelzijdigheid en expertise maken hen tot een betrouwbare partner voor het oplossen van complexe warmte- en geluidsproblemen. 

Wat Betekent Dit Voor U?

Als officieel verkooppunt van DEI biedt Heat Shieldings nu een uitgebreid assortiment DEI-producten aan. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor warmte- of geluidsisolatie voor industriële, commerciële, of zelfs militaire toepassingen, wij kunnen u voorzien van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen.

Conclusie

Met het opnemen van DEI in ons aanbod zetten we een belangrijke stap in onze missie om de beste oplossingen op het gebied van warmte- en geluidsbeheersing aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze klanten een breed scala aan opties zal bieden om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over DEI-producten.

0 Kommentare

Es gibt noch keine Kommentare, sei der Erste....

Schreibe einen Kommentar

*Pflichtfelder
Senden
Anwendungen und Neuigkeiten
Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment!
Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment! Geschrieben am
Lesen Sie mehr
Bestimmen Sie einfach die Größe einer Turboladergehäuse-Isolierung
Bestimmen Sie einfach die Größe einer Turboladergehäuse-Isolierung Geschrieben am
Lesen Sie mehr
Schalldämmung Volkswagen T2B von 1978
Schalldämmung Volkswagen T2B von 1978 Geschrieben am
Lesen Sie mehr
Menu
Mein Konto
Kundenkonto anlegen
Machen Sie die Bestellung noch einfacher!
  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert
Kundenkonto anlegen
anmelden
Or sign up here
Favorites
Sie haben keine Artikel auf Ihrer Wunschliste.
Ihr Warenkorb
Keine Artikel in Ihrem Warenkorb
Weiter einkaufen
Filter
Sprache & Währung
Valuta
EUR
£ GBP
$ USD
$ AUD
C$ CAD
CHF CHF
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »