Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment!

Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment!


| By Heat Shieldings - Floris
Heat Shieldings is nu officieel distributeur van alle DEI-producten en biedt een breed scala aan warmte-isolerende oplossingen voor voertuigen en industriële toepassingen. Het volledige assortiment DEI-producten is beschikbaar in onze gebruiksvriendelijke webshop. Als een gewenst product niet zichtbaar is, zijn deze op aanvraag verkrijgbaar.

Heat Shieldings is Nu Officieel Verkooppunt van Design Engineering, Inc.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Heat Shieldings nu een officieel verkooppunt is geworden van Design Engineering, Inc. (DEI). Dit betekent dat alle DEI-producten nu beschikbaar zijn via Heat Shieldings.

Over Design Engineering, Inc. (DEI)

Design Engineering, Inc. is een marktleider in het ontwikkelen van hoogwaardige warmte- en geluidsisolerende producten. Met 25 jaar ervaring heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd in een breed scala van industrieën, waaronder luchtvaart, powersports, scheepvaart en spoorwegen. DEI werkt nauw samen met klanten om problemen te identificeren en op maat gemaakte oplossingen te bieden, van het ontwerpen van prototypes tot aan de volledige productie.

Waarom DEI?

Als bedrijf heeft DEI de klant altijd centraal gesteld in elke beslissing die zij maken. Ze streven ernaar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die aan de verwachtingen van hun klanten voldoen. Hun veelzijdigheid en expertise maken hen tot een betrouwbare partner voor het oplossen van complexe warmte- en geluidsproblemen. 

Wat Betekent Dit Voor U?

Als officieel verkooppunt van DEI biedt Heat Shieldings nu een uitgebreid assortiment DEI-producten aan. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor warmte- of geluidsisolatie voor industriële, commerciële, of zelfs militaire toepassingen, wij kunnen u voorzien van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen.

Conclusie

Met het opnemen van DEI in ons aanbod zetten we een belangrijke stap in onze missie om de beste oplossingen op het gebied van warmte- en geluidsbeheersing aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze klanten een breed scala aan opties zal bieden om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over DEI-producten.

0 Comments

There are no comments yet, be the first one to comment....

Leave a comment

*Required fields
Send
Applications and news
Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment!
Design Engineering (DEI) producten, nu het volledige assortiment! Posted on
Read more
How do I determine what size turbo blanket I need for my turbocharger?
How do I determine what size turbo blanket I need for my turbocharger? Posted on
Read more
Sound insulation Volkswagen T2B from 1978
Sound insulation Volkswagen T2B from 1978 Posted on
Read more
Menu
My account
Register
Make ordering even easier!
  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere
Register
Login
Or sign up here
Favorites
You have no items in your wishlist
Cart
You have no items in your shopping cart
Continue shopping
Filters
Language & Currency
Valuta
EUR
£ GBP
$ USD
$ AUD
C$ CAD
CHF CHF